GadgetsTophistorie

Sonos under angreb fra tidligere Apple-designer

To tidligere Apple-ansatte vil lave en ’revolutionerende’ højttaler der skal konkurrere direkte mod både Sonos og Apples HomePod.

Sonos kan se frem til yderligere konkurrence inden årets udgang. Den tidligere Apple-designer Christopher Stringer og -ingeniør Afrooz Family vil ifølge avisen Financial Times bygge et ’revolutionært’ højttalersystem under navnet Cell.

Cell højttalerne vil ifølge et brev til potentielle investorer bruge en blanding af Stingers design og Familys lydteknik til at skabe ”fordybende [lyd]gengivelse” som ”ikke vil kunne skelnes fra virkeligheden”.

Det lyder måske nok som sædvanligt salgsgas, men det tæller til firmaets troværdighed, at Christopher Stinger har arbejdet på Apple-projekter som netop HomePod-højttaleren, Apple Watch og iPhone.

Partneren Afrooz Family er samtidig manden bag den teknologi, der gør det muligt for HomePod at tilpasse sin lyd til de omgivelser, højttaleren er placeret i. En funktion, HomePod’en har modtaget meget ros for.

Ifølge avisen vil den første Cell højttaler blive præsenteret i løbet af årets fjerde kvartal – altså i tid til julehandlen.

Sonos selv barsler i disse uger med en helt ny Dolby Atmos soundbar, Sonos Arc, der skal afløse den syv år gamle Sonos Playbar. Samtidig er Sonos i gang med en komplet overhaling af højttalernes styresystem, så de fremover vil kunne håndtere hi-res audio. Styresystemet i eksisterende Sonos-produkter opdateres 8. juni og Sonos Arc kommer i handelen den 10. juni. Vi er klar med en anmeldelse af lydbaren den 4. juni.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.