×
GadgetsTophistorie

Sony HT-S2000: Soundbar med Atmos og DTS:X

Sony har præsenteret HT-S2000, der er en ny soundbar med understøttelse for både Dolby Atmos og DTS:X. Den ryger på hylderne til juni.

Det skorter ikke på valgmuligheder, når der skal vælges soundbar til stuen. Til listen kommer nu Sony HT-S2000, som især rammer den filmglade bruger.

Der er nemlig understøttelse for både Dolby Atmos og DTS:X, der begge tilhører kategorien for objektbaseret surroundlyd, som er blevet standarden på film og serier. Også på streamingtjenesterne, hvor Atmos har gjort sit indtog. Senere på året forventes DTS:X at blive tilgængelig på i hvert fald Disney+. Med HT-S2000 er man således kompatibel med fremtiden – som den ser ud nu.

Enheden er teknisk set et 3.1 system. Den skaber således tre fronthøjtalere (højre, venstre og center), mens to basenheder udgør .1 – nemlig subwooferen. HT-S2000 er udstyret med Sonys Vertical Surround Engine og S-Force Pro Front Surround. Førstnævnte skaber illusionen af lyd “over hovedet”, mens sidstnævnte skaber lyden, der skal foregive at komme fra siderne.

Der er således ingen dedikerede enheder, som skyder lyden opad, som det eksempelvis er tilfældet på Sonos Arc.

Ved stereo-indhold sørger Sonys nyudviklede upmixer-funktion for at lyden ligeledes fylder hele stuen, selvom den blot leveres i to kanaler.

HT-S2000 er samtidig også Sonys første soundbar, der understøttes af den nye app Home Entertainment Connect, som findes til både iOS og Android. Den guider gennem de indledende indstillinger, hjælper med fejlfinding og giver fuld kontrol over alt fra lydstyrke til lydfelt og meget mere direkte fra en smartphone. Den giver også besked, hvis der anbefales bestemte funktioner, når der er nye softwareopdateringer og meget mere.

HT-S2000 styres med app’en Home Entertainment Connect

Mulighed for opgraderinger

Hvis man ønsker mere bund i lydbilledet og mere surround, så kan HT-S2000 udvides med henholdsvis dedikeret subwoofer (modellerne SA-SW5 og SA-SW3) og surroundhøjtalere (kaldet SA-RS3S). Begge naturligvis med trådløs forbindelse til soundbaren.

Tilsluttes herlighederne til et Sony Bravia-TV, så vil menuen dér automatisk inkludere lydindstillingerne direkte på skærmen.

Pris og tilgængelighed

Sony HT-S2000 udkommer til juni og får et prisskilt på 4.000,- kroner.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.