fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Sony klar med prisskilt på Xperia 1 III

Sony er klar med et prisskilt på flagskibet Xperia 1 III – vi kan dog allerede afsløre, at prisen er i den meget høje ende.

Xperia 1 III blevet præsenteret tilbage i april måned, men først nu er Sony klar med en pris på telefonen, samt en dato på salgsstarten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den vejledende pris for Xperia 1 III bliver hele 9.999 kroner, hvilket gør den til en af dyreste telefoner i Danmark. Sonys professionelle Xperia Pro-smartphone ligger dog stadig i toppen prismæssigt, med en pris på svimlende 19.000 danske kroner. Læs mere om Xperia Pro her: Her er Danmarks dyreste smartphone

Sammenligner man med prisen på forgængeren, Xperia 1 II, har den nye model fået en mærkbar prisstigning. Xperia 1 II havde en vejledende pris på 8.499 kroner, så der er altså tale om en prisforskel på 1.500 kroner.

På trods af den høje pris, byder Xperia 1 III på specifikationer i topklasse. Telefonen er blandt andet udstyret med en Snapdragon 888-chip, 12GB RAM og 256GB lagerplads med mulighed for udvidelse, en 4K 120Hz OLED-skærm, plus et triple-kamera med en variabel telephoto-linse, samt 3D TOF-sensor.

Sony Xperia 1 III kan forudbestilles fra den 5. juli, hvor den lander i butikkerne den 10. august. Såfremt telefonen forudbestilles, får man et sæt WH-1000XM3 over-ear hovedtelefoner med i prisen.


Læs også: Her er det første kig på Samsung Galaxy Z Fold 3 og Z Flip 3

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button