Gadgets

Sony lancerer trådløs pladespiller

Sony PS-LX310BT kombinerer den eftertragtede vinyllyd med bekvemmeligheden ved digitale lydformater.

LAS VEGAS: Blandt de mange nyheder, Sony har med til CES, er en trådløs pladespiller der kan streame musikken direkte til trådløse Bluetooth-enheder som højttalere, hovedtelefoner eller soundbars. Sony PS-LX310BT har ligeledes indbygget phono-forstærker, så den kan kobles til højttalere og forstærkere helt traditionelt ved hjælp af kabel.

Pladespilleren har en dedikeret Bluetooth-knap til at koble sammen med enheder, samt en autoplay-funktion, der afspiller musikken automatisk fra den seneste tilkoblede enhed.

Sonys trådløse pladespiller har en nyudviklet tonearm.

LX310BT kan desuden prale af en aluminiumstøbt pladetallerken og en nydesignet tonearm, der skulle give ekstra stabilitet. Den leveres derudover med et tykt og robust støvdæksel for at modstå resonans.

Pladespilleren er fuldautomatisk, hvilket betyder, at den selv kører tonearmen ud og ind, når du har angivet om den skal spinne med 33 eller 45 rpm – og om du afspiller en singleplade eller en 12”-skive.

Ifølge pressematerialet vil Sony PS-LX310BT komme i butikkerne til april til en vejledende udsalgspris på omkring 230 euro – cirka 1.700 danske kroner.

Den årlige elektronikmesse CES finder i år sted mellem den 8. januar og 11. januar i Las Vegas, USA. Det er verdens største messe af sin art. iNPUT er naturligvis tilstede ved messen og vil rapportere hjem løbende. Vil du have friske nyheder fra CES direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebookside.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.