×
Gadgets

Sony også klar med OLED: Sony A1 Series

LG har i ganske lang tid været stort set alene på markedet for store OLED skærme, med et par enkelte Panasonic modeller over de seneste år, men ikke fra hverken Samsung eller – indtil nu – Sony. Men onsdag aften (Lokal tid, Las Vegas) lancerede Sony så deres første OLED tv – Sony A1.

4k og HDR

Sony A1 og er selvfølgelig i 4K og har HDR (High Dynamic Range) så det er altså med helt i front på de vigtigste parametre. Sonys fjernsyn er efterhånden alle udstyret med Android tv som software, hvilket giver nogle gode muligheder for ejere af andre Android enheder.

Lyd direkte fra skærmen

Sony har gjort lidt ekstra ud af lyden i A1, der basalt set er én stor højttaler. Lyden kommer nemlig direkte fra den store skærm – vel at mærke hele skærmen.

A1 har endnu ikke fået dansk pris og der foreligger heller ikke nogen dato for, hvornår du kan købe fjernsynet i de danske butikker.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.