Gadgets

Sonys nye Xperia XZ2 optager slowmotion i fuld HD

Efter flere år med konservativt design har Sony endelig overgivet sig og lavet 18:9-skærm med mindre rammer på Xperia XZ2.

Efter adskillige år med identisk design konservative designændringer, har Sony langt om længe smidt tøjlerne på de Xperia XZ2-modeller, der blev præsenteret på Mobile World Congress. Sony følger trenden med 18:9-skærme, der fylder (næsten) hele fronten – og samtidig har telefonerne et vildt kamera, der kan optage 4K med HDR og super-slowmotion i 1080p.

Overgår Galaxy S9

Sidstnævnte må være en torn i øjet på Samsung, der netop brugte super-slowmotion som et af højdepunkterne i deres nye Galaxy S9. Både XZ2 og S9 optager slowmotion med 960 billeder i sekundet, men S9’eren kan kun optage i 720p, mens Sony XZ2 magter optagelserne i 1080p Full HD.

Som nævnt optager XZ2 også 4K med HDR, hvilket burde give mere sprudlende farver og bedre kontrast på optagelserne.

Nyeste chipsæt

Både Xperia XZ2 og den mindre Xperia XZ2 Compact er udrustet med det allernyeste Qualcomm 845-chipsæt, ligesom de begge har 4 gigabyte RAM og 65 gigabyte lagerplads. De er også udstyret med det samme 19-megapixel kamera, der ud over 4K HDR og super-slowmotion, også kan oprette 3D-modeller af objekter i den virkelige verden og poste dem direkte på Facebook.

Forskellene …

Flagskibet XZ2 er dog bestykket med en 5,7 tommer Full HD+ HDR-skærm, mens skærmstørrelsen på XZ2 Compact er på 5 tommer. Samtidig er XZ2 beklædt med såkaldt 3D-glas på både for- og bagside, mens XZ2 Compact er pakket ind i et mere beskedent polycarbonat-materiale. XZ2 har også hurtig trådløs opladning.

Xperia XZ2 har en vejledende pris på 5.999 kroner, mens Xperia XZ2 Compact har en vejledende pris på 4.499 kroner. Begge modeller lanceres med understøttelse af dobbelt SIM-kort, Android 8.0 Oreo og har salgsstart den 6. april 2018.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.