×
Gadgets

Sonys nye topmodel har 4K skærm

Det er en lækket video, der har bekræftet at Japanerne nu går efter tronen på markedet for smartphone skærme. I videoen siger Sonys marketingchef, at firmaet vil lancere både en 5,2″ og en 5,5″ udgave af den nye topmodel.

Vandtæt og højtopløseligt kamera

Kameraet på Z5 bliver et 23 megapixel kamera. Ligesom de tidligere modeller er Z5 også vandtæt, og denne gang er USB-porten vandtæt også uden at man behøver lukke en lille gummilåge til.

Hjernen i kameraet er en Snapdragon 810, og Z5 har 3GB RAM og kommer med 32GB indbygget hukommelse.

Alternativ fingeraftrykslæser

Sony har ikke tidligere leveret telefoner med fingeraftrykslæsere, men det skulle der blive lavet om på med Z5, der dog ikke har samme tilgang til det som konkurrenterne, for aflæseren sidder på siden, bygget ind i knappen der ellers bruges til at sætte telefonen i stand by.

Sony ventes at løfte sløret for Xperia Z5 officielt på forbrugerelektronikmessen IFA i løbet af denne uge – iNPUT er naturligvis til stede og vil levere masser af nyheder og indtryk fra en af verdens største messer om forbrugerelektronik.

 

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.