×
GadgetsTophistorie

Soundboks sagsøger Sharp for plagiat

Soundboks har hevet den japanske techgigant Sharp i retten, for at have lavet en kopi af den velkendte festival-højtaler

Den japanske techgigant Sharp, ser ud til at være blevet inspireret lidt for meget af Soundboks-designet, hvilket nu medfører en retssag. Konflikten drejer sig om Sharps SumoBox Pro, der er alt for identisk med Soundboks, hvad angår designet.

“Vi er chokerede over, at Sharp så åbenlyst lukrerer på den idé og det produkt, vi selv har skabt og udviklet siden 2014. Det er fuldstændig uacceptabelt”. Lyder det fra Soundboks’ administrerende direktør, Jesper Theil Thomsen.

Soundboks prøvede først at indlede en dialog med Sharp, hvor de krævede SumoBox højtaleren fjernet fra markedet, men uden held. Derfor har de set sig nødsaget til at starte en retssag.

Læs også: Rygte: Google Pixel 8a lanceres i maj

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.