×
Gadgets

Kort nyt: Netflix får 3D Touch

Netlix har udsendt version 8 af sin app til Apple-enheder – og den indeholder flere nyheder. Netflix understøtter nu 3D Touch, der bl.a. gør det muligt at ”smugkigge” på de enkelte films informationer uden at åbne nye vinduer. Samtidig har Netflix også aktiveret post-play-funktionen på iPhone med automatisk afspilning af episoder. Sidst er der godt nyt til iPad Pro-ejere; Netflix er nu optimeret til dens kolossale skærm. Netflix-app’en kan hentes i App store.

Facebook-knap får følelser
Nej, der er stadig ikke nogen ”kan-ikke-lide”-knap, men Like-knappen på Facebook er blevet udvidet med fem nye følelser. De kan tilgås ved at holde Like-knappen nede.

2016_0225_facebook

Tim Cook sammenligner FBI’s løsning med en kræftsygdom
I et interview på den amerikanske tv-kanal ABC News uddyber Apple-chefen Tim Cook sin modvilje mod at bygge en specialudgave af iOS, der kan låse op for krypteret indhold på iPhones. En løsning som FBI har foreslået, for at få fat i informationer på en telefon, der var ejet af Syed Rizwan Farook, der sammen med sin kone dræbte 14 mennesker i Californien sidste år; den såkaldte San Bernadino-sag. Tim Cook sammenligner løsningen med “en kræftsygdom” og siger, at det vil være “skidt for Amerika”. Se klippet her:

Foxconn køber Sharp
Foxconn-fabrikkerne, der er kendt for at samle både iPhone, PlayStation-konsoller og en række andre produkter, har smidt 42 milliarder kroner på bordet for at købe kriseramte Sharp. Japanske Sharp producerer blandt andet displays – og det er den forretning, Foxconn er interesseret i. Ifølge rygterne skal Sharp-fabrikkerne lave OLED-skærme til iPhone, så Apple ikke længere vil være afhængige af Samsung. Købet skal godkendes af de japanske konkurrencemyndigheder.

Fuldblods Virtual Reality rammer Danmark til april
Virtual reality-sættet HTC Vive kan forudbestilles fra på mandag den 29. februar formedelst 799 dollars – omkring 5.500 kroner. Sættet leveres i starten af april; også til danskere. Vive er skabt af HTC i samarbejde med spilfirmaet Valve (Half-life, Team Fortress, red.) og er det eneste af de nye vr-sæt der kan registrere, når du bevæger dig i den virtuelle verden. Vive-sættet består af headset, to controllere og to sensorer, der placeres i det rum, man vil omdanne til vr-legeplads. Vive kan beses og forudbestilles på htcvive.com.

2016_0225_vive

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.