fbpx

 

 

 

 

TeknologiTophistorie

Spotify har åbnet for video-podcasts

Nu kan du se video-podcasts via Spotifys app på både desktop og mobil – men desværre endnu kun fra udvalgte castere.

Spotify har i adskillige år haft podcasts på menuen, men hidtil kun lyd. Nu åbner streamingtjenesten også for video-podcasts, fortæller de i et blogindlæg, og går dermed både Youtube og Apple i bedene. 

”Mange podcast-fans elsker at se deres foretrukne podcast lige så meget som de nyder at lytte til dem. Derfor afslører Spotify i dag den første version af vores nye video-podcast funktion med udvalgte podcasts. Nu bliver lyttere på alle de markeder, hvor podcasts understøttes, i stand til at lytte eller se disse podcsts,” skriver tjenesten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I første omgang er det dog et temmelig pauvert udvalg. Spotify har nemlig valgt at kuratere videoerne og der er i starten bare syv video-podcasts tilgængelige, deriblandt Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast og The Morning Toast.

Den nye video-udvidelse kommer i hælene på en aftale med podcasteren Joe Rogan, der laver en af tidens mest populære video-podcasts, The Joe Rogan Experience. Spotify har indgået en eksklusiv aftale med Joe Rogan, der angiveligt har kostet den svenske svenske streamingtjeneste den nette sum af 650 millioner kroner.

Undertegnede har endnu ikke fået adgang til de nye video-podcasts, men Spotify skriver, at funktionen rulles ud løbende i disse dage, så alle får adgang.

I juni måned gik der rygter om, at Spotify ville integrere musikvideoer i tjenesten. De rygter var baseret på kodestumper fra Spotify-app’en og viste, at man på visse musiknumre kunne swipe mellem coverbilleder, grafik og videoer. Det kan også være, at denne funktion er udviklet til netop video-podcasts.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button