TeknologiTophistorie

Spotify HiFi udskudt på ubestemt tid

På trods af en planlagt lancering i slutningen af 2021, har Spotify udmeldt, at deres HiFi-abonnement er blevet udskudt på ubestemt tid.

Spotify har udmeldt at deres HiFi-abonnement er blevet udskudt på ubestemt tid. Den nye HiFi-plan skulle ellers være blevet lanceret “i udvalgte markeder” i slutningen af 2021.

For snart et års tid siden, tilbage i februar 2021, annoncerede Spotify deres planer om et HiFi-abonnement til streamingtjenesten, med en lancering på slutningen af året – i udvalgte markeder. Hvorvidt Danmark er inkluderet, vides ikke. Tiden gik og da vi nærmede os slutningen af december 2021, var der stadig intet tegn af abonnementet.
Læs mere om dette her: Lovet i år: Hvor er Spotify HiFi?

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frustrerede Spotify-brugere

I mellemtiden har flere brugere på Spotify Community udtrykt deres frustration og deres bekymring om, hvor abonnementet bliver af. Spotify har herefter udmeldt, at de lytter til brugerne, men at abonnementet er udskudt på ubestemt tid.

“Vi ved, at lyd i HiFi-kvalitet er vigtig for jer. Vi føler det samme, og vi er glade for at kunne levere en Spotify HiFi-oplevelse til Premium-brugere i fremtiden. Men vi har ikke timing detaljer at dele endnu. Vi vil selvfølgelig opdatere jer her, når vi kan,” lyder det på Spotify Community.

Hvad udskydelsen præcis skyldes, nævnes ikke. Udmeldelsen er dog ikke særlig opløftende, specielt hvis man har gået rundt og ventet på lyd fra Spotify, i højere kvalitet.

Vi kan håbe på at Spotify holder os opdateret løbende, som de lover.

Læs mere om Spotifys HiFi-abonnement her: Spotify HiFi: Nyt lossless abonnement

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: HP klar med 4K 144Hz skærm målrettet PS5 og Xbox Series X: Omen 27u

Back to top button