Pixel
Streaming

Star Wars tv serie er gået i produktion

Disneys nye Star Wars tv serie har fået sat navne på instruktørerne og optagelserne er igang

This section contains some shortcodes that requries the Jannah Extinsions Plugin. Install it from the Theme Menu > Install Plugins.

[dropcap]E[/dropcap]fter historierne om Jango og Boba Fett, kommer nu historien om en ny kriger i Star Wars universet. The Mandalorian foregår efter Imperiets fald og før First Order kommer til magten. Vi følger en ensom pistolmand i de yderste afkroge af galaksen og langt fra centrum af den nye republik.

Sådan beskriver Disney deres nye tv-serie, der altså finder sted i Star Wars universet.

Masser af stjerneinstruktører

Disney har virkelig været om sig for at finde gode instruktører til de enkelte afsnit af serien. Instruktøren fra Iron Man og Junglebogen, Jon Favreau skriver og producerer hele serien, mens Star Wars Rebels og Star Wars: The Clone Wars instruktøren Dave Filoni instruerer den første episode. Derudover er også instruktøren bag Thor: Ragnarok, Taika Waititi, med på listen, og en af skuespillerne fra Jurassic Park, Bryce Dallas Howard er for nylig hoppet bag kameraet og skal også instruere et afsnit. Deborah Chow, der har instrueret flere afsnit i Jessica Jones og Better Call Saul har også fået en eller flere episoder.

Alt i alt er der altså lagt op til et stjernespækket hold bag kameraet på Star Wars: Mandalorian. Der er endnu ikke nyt om, hvilke skuespillere dukker op i serien, så indtil videre må vi altså nøjes med det enkelte billede der er blevet frigivet fra optagelserne. Der er intet nyt om, hvorvidt serien får debut andre steder end på Disneys egen, nye streamingtjeneste. Men mon ikke?