StreamingTophistorie

Streamingtjeneste hæver prisen med mere end 600%

Det er sportsstreamingtjenesten DAZN, der viser blandt andet boksning, som ændrer deres pris markant med øjeblikkelig virkning.

Vi er efterhånden vant til at prisen vores streamingtjenester får et nøk opad i ny og næ. Men det er alligevel sjældent at den stigning sker med mere end 600%. Det er ikke desto mindre den justering sportsstreamingtjenesten DAZN har foretaget.

Tjenesten blev introduceret herhjemme med en pris på 13 kroner per måned. Nuvel, det er en lav pris, men den er ikke desto mindre netop hævet til 99 kroner om måneden. Det er helt eksakt en stigning på hele 661.5%.

Læs også: Fjernsyn for mig – vi ser tv alene

Tjenesten gør sig alene i sport. På den kan du se boksning, MMA, wrestling, kvindernes Champions League i fodbold, Red Bull TV, motorsport med mere. Det fulde udvalg kan udforskes her. Om den nye pris står mål med indholdet lader vi være op til den enkelte at vurdere.

Tjenesten er udelukkende tilgængelig på engelsk, altså ingen dansk kommentering på de tilgængelige sportsgrene.

DAZN kan ses på de fleste platforme. Herunder iOS og Android på mobilen, mens apps findes til både Apple TV, Google TV og de større smarttv-platforme, såvel som PlayStation og Xbox-konsollerne.

DAZN er tilgængelig i mere end 200 lande verden over, hvor priserne ligeledes er blevet justeret opad.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.