Streaming

Telia indgår aftale med Discovery

Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne efter kontraktudløbet tidligere på ugen. Parterne er nu nået til enighed om aftalevilkårene for den kommende periode. Det betyder, at Discovery Networks-kanalerne atter er at finde i Telias TV-pakker. Som en del af aftalen vil det på sigt også blive muligt at købe Dplay – Discovery Networks streamingtjeneste – via Telias service- og underholdningsunivers.

Kanalerne forsvandt

Telia meldte tidligere på ugen ud, at det ikke var lykkedes at nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for den kommende periode. Det medførte en række ændringer i Telias TV-pakker den 3. marts.  Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne i ugens løb, og er nu nået til enighed om en aftale: 

”Vi har indgået en ny aftale med Discovery Networks. Jeg beklager naturligvis den forvirring og usikkerhed, som forløbet har medført for vores kunder. Selvom vi skulle ud i forlænget spilletid denne gang, så er forhandlingerne endt med et godt resultat. Aftalen betyder først og fremmest, at de kendte kanaler fra Discovery Networks er tilbage i vores kunders TV-pakker i dag”, siger Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia. 

Telia har orienteret kunderne om, at parterne er nået til enighed, og at programindholdet i Telias TV-pakker på den baggrund er genetableret.  Senere på året vil Telia også introducere Dplay som tilkøbsmulighed blandt televirksomhedens underholdningstjenester, der i dag tæller bl.a. Spotify, HBO Nordic og Flipp.

Stadig ingen aftale med YouSee

Selv om det nu er lykkedes Discovery at lave en aftale med Telia om deres kanaler og tjenester er der endnu ikke meget håb for YouSees kunder – de må stadig undvære Discoverys kanaler.

Du kan læse mere om Telia TV her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.