×
StreamingTophistorie

Max slår dørene op den 21. maj

HBO og Discoverys fælles tjeneste Max åbner i Danmark den 21. maj. Her samles fremover serier, film, reality og sport.

Når den nye streamingtjeneste Max åbner den 21. maj, så er Danmark med i første bølge, sammen med . Max er sammenlægningen af HBO Max, Discovery+ og Eurosport, der nu med fælles ejere (Warner Bros. Discovery) har samlet alt sit indhold ét sted.

Det betyder at HBOs film, serier og dokumentarer, Discoverys reality og Eurosports sportsbegivenheder nu flytter sammen. Det betyder også nye abonnementsformer, som du kan se længere nede i artiklen.

Christina Sulebakk, Executive Vice President & Managing Director Warner Bros. Discovery Nordic siger i forbindelse med annonceringen:

“Vi er glade for at annoncere lanceringen af vores nye, globale streamingtjeneste, Max, i Norden. Med Max konsoliderer vi det bedste indhold fra HBO Max og discovery+, og tilbyder den største bredde af genrer og titler på én forenet tjeneste. Max samler markante titler som House of the Dragon og Wonka sammen med ikoniske sportsbegivenheder som De Olympiske Lege Paris 2024 og Roland-Garros sammen med populære lokale titler som Jeopardy!, Over Atlanten og Jaget Vildt. Vi kunne ikke være mere spændte på at tilbyde seerne denne fuldendte oplevelse og meget mere på Max.”

Indhold på tjenesten

Hovedattraktionen på den nye streamingtjenesten er naturligvis indholdet. Her lokkes med premiere på sæson 2 af House of the Dragon, som bliver tilgængelig kort tid efter åbningen. Nemlig den 17. juni.

Der er selvfølgelig også adgang til HBOs bagkatalog er store serier. Herunder True Detective, The Last of Us, The White Lotus og mange flere. Ligesom der er filmtitler fra Warner Brothers, hvilket tæller titler som Barbie, Aquaman and the Last Kingdom og Wonka. Bagkataloget tæller Harry Potter-serien, The Matrix og Ringenes Herre, for at nævne nogle få.

Fra Discovery kommer et massivt udvalg af reality og serier om virkelighedens verden. Her fremhæves nye sæsoner af Jaget Vildt og Ex on the Beach, samt 90 Day Fiancé, Gold Rush og Fixer Upper.

I sportens verden kan man se frem til OL i 2024, som foregår i Paris. Uanset hvilken pakke der vælges, så vil alle kunder have adgang til den begivenhed. I sportspakken kommer adgang til store tennisturneringer, såsom Grand Slams, Australian Open og US Open. Cykling fra Giro d’Italia, La Vuelta og Tour de France.

Foruden streaming, så giver Max adgang til flowkanalerne Kanal 5, Kanal 4, 6’eren, Canal 9 og Eurosport.

Abonnementer

Der er endnu ingen priser på de nye abonnementer, men Max lover at løfte sløret herfor i de kommende uger. Pakkestrukturen er dog på plads og ser ud som nedenstående.

Basis med reklamer

Vil man slippe billigst muligt er det muligt at vælge en pakke med reklamer.

Her er det muligt at streame på 2 enheder samtidigt.

Indholdet er tilgængeligt i op til HD-opløsning.

Standard

Det er muligt at streame på 2 enheder samtidigt.

Indholdet er tilgængeligt i op til HD-opløsning.

Abonnementet tillader op til 30 downloads, så indhold kan ses offline.

Premium

Det er muligt at streame på 4 enheder samtidigt.

Indhold er i HD- eller 4K-opløsning og Dolby Atmos-lyd (hvis tilgængeligt).

Abonnementet tillader op til 100 downloads, så indhold kan ses offline.

Sport

Dette er et tillæg, som giver adgang til dækning af sportsbegivenheder, samt flowkanalerne Eurosport 1 og 2.

Sportsindhold kan maksimum streames på 2 enheder samtidig.

Eksisterende kunder

Alle eksisterende kunder på HBO Max konverteres til Max. Hvilken pakke man konverteres til står ikke helt klart. Man beholder sine profiler og historik og i de fleste tilfælde vil HBO Max app’en blot blive opdateret til den nye tjeneste.

Discovery+ og Eurosport premium SVOD-abonnenter vil modtage detaljer om, hvordan de skifter deres abonnement til Max.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.