×
ElbilerTophistorie

Tesla bekræfter Model 3 Performance

Ledende Tesla-medarbejder bekræfter på sociale medier, at Highland-udgaven af Tesla Model 3 Performance er på vej.

Da Tesla i efteråret opdaterede Model 3 forsvandt topmodellen Performance, så kun den baghjulstrukne udgave og Long Range-versionen er på menuen. Det fik straks rygterne om en Tesla Model 3 Performance til at svirre. De rygter bekræftes nu af topchef hos Tesla.

Det er Martin Viecha, der er ansvarlig for investors relations hos Tesla, som bekræfter det på X (tidligere Twitter). Viecha rapporterer direkte til Musk, så han er så langt oppe i hierakiet, at han må vide, hvad han taler om.

Bekræftelsen kommer i et svar til den tidligere Top Gear-profil James May, der netop har købt en Model 3 Long Range. Martin Viecha ønsker ham tillykke og skriver videre, at May bør “købe Performance-udgaven, når den kommer”.

“Tillykke hr. Jamees May. Så alle dine programmer i min barndom. Håber du bliver glad for bilen. Du bør få Performance-udgaven, når den kommer”.

Der er dog hverken oplysninger om Model 3 Performance modellens bestykning eller lanceringsdato. Den gamle Model 3 Performance var en vildbasse, der kunne accelerere fra 0-100 km/t på 3,3 sekunder.

Websitet CNEVpost mener dog, at den skulle blive lanceret på det kinesiske marked i købet af andet kvartal i år. Men det er spekulationer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.