×
Elbiler

Tesla lukker prestigebutik i København

Tesla har lukket sin butik ved Kongens Nytorv i København. I stedet må kunderne køre til Hillerød, hvis de vil tæt på en ny Tesla.

Der er ikke længere nogen Tesla-butik i Bredgade ved Kongens Nytorv i København. Som en del af en ny strategi har bilproducenten flyttet sine udstillingslokaler til et industrikvarter i Hillerød. Samtidig vil det amerikanske bilmærke åbne et servicecenter yderligere i Jylland – det kommer til at ligge i Vejle.

Dermed bryder Tesla med den tidligere strategi, at deres udstillingslokaler skulle placeres på eftertragtede adresser, sammen med luksusmærker.

I Hillerød har selskabet overtaget en tidligere Opel-forretning, skriver FDM. Det har den fordel, at bilerne kan serviceres samme sted, som butikken ligger, ligesom prøvekørsler bliver nemmere.

Ud over de nye afdelinger i Hillerød og Vejle har Tesla servicecentre på Amager og i et erhvervsområde i Aarhus. Desuden har firmaet seks danske servicevogne, der ifølge FDM tager sig af knapt 40 procent af serviceopgaverne.

  

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.