Pixel
Transport

Tesla Model 3 har problemer i kulden

Tænker du på at købe en Tesla Model 3? I den danske vinter kan det blive... Spændende...

Teslas Model 3 begynder at blive leveret til de første danske kunder i starten af næste år. Formentlig dog ikke før henne i marts. Og det kan vise sig at være heldigt nok for Tesla, for fra USA kommer nu flere og flere rapporter der antyder at Teslas mindste og billigste bil kan have problemer i kulden.

Dørene går i stykker

Det største problem er, at dørene i Model 3 simpelthen ikke vil åbne rigtigt i frostvejr. Når man trykker på håndtaget skal det poppe ud – og derefter skal vinduet rulle lidt ned, så døren kan åbnes. I første omgang rapporterer brugere i USA, at det er svært at få håndtaget ned – og dernæst at vinduet sidder fast. Når det så endelig ruller ned, går det i stykker og vil ikke åbne rigtigt efterfølgende.

Kigger på sagen

Tesla er selvfølgelig blevet gjort opmærksomme på problematikken og har skrevet til elbilsitet Elektrek, at de kigger på det – men det kan være svært at rette op på det på eksisterende biler. Til gengæld kan det være, at Tesla kan nå at få styr på det i de biler, der endnu ikke er leveret – inklusive dem, der er på vej til Danmark i foråret.

Herunder kan du se Frederic Lambert fra Elektrek have problemer med sin Model 3. Nedenunder igen kan du se et Tesla Tweet, hvor de tester Model 3 i sneen.