×
ElbilerTophistorie

Tesla overvejer Apple AirPlay i sine biler

Selvom mange nok håber på Apple Carplay understøttelse, så må der muligvis tages til takke med understøttelse af Apples AirPlay-funktioner.

Det er ikke uvant for Elon Musk at modtage forslag, ris og ros til Teslas biler via Twitter. Og det er samtidig heller ikke uvant at de forslag rent faktisk bliver til noget. Det er derfor heller ikke uvæsentligt at Musk har reageret på nedenstående tweet der efterspørger Apples AirPlay i Tesla-bilerne.

Tesla har historisk ikke gjort meget for Apple-brugere. Apple CarPlay er som bekendt ikke muligt (det er Android Auto dog heller ikke) ligesom Apple Music er fraværende som app i Teslas infotainmentsystem. Bruger du denne musiktjeneste er du begrænset til Bluetooth. Og derved ingen nem tilgang til dit musikbibliotek på den store centerskærm.

Selvom en tilføjelse af AirPlay i Tesla vil øge musikkvaliteten markant, så løser det naturligvis ikke problemstillingen med at musikbiblioteket ikke kan gennembladres via skærmen. Men mon ikke de fleste Tesla- og iPhone-ejere alligevel vil sætte pris på at kunne udnytte det glimrende musikanlæg bilerne er udstyret med?

Når højt ønskede integrationer mangler, så er chancen for at nogle har hacket sig til en løsning stor. Det samme gør sig selvfølgelig gældende, med den manglende Apple CarPlay-integration i Tesla. Løsningen er beskrevet hos MacRumors. Du skal blot bruge en minicomputer med internetopkobling og wi-fi og en særlig Android-version (!). Det vil for de fleste nok være mere tiltalende at vente (og krydse fingre) for en officiel understøttelse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.