×
Gadgets

Time Magazine kårer verdens 50 vigtigste gadgets

Det kommer næppe som et chok når Time Magazine har et par Apple produkter på deres nye liste over de 50 mest indflydelsesrige gadgets nogensinde, og det vil nok heller ikke overraske, at deres iPhone vinder førstepladsen. Time argumenterer med, at “Apple var de første, der puttede en virkelig kraftig computer i lommen på folk.” Derudover mener de, at telefonens største styrker er dens intuitive software og den veludstyrede App Store.

Apple er i øvrigt også at finde på 3. pladsen med deres Mac – en computer, som ifølge Time satte standarden for, hvordan mennesker interagerer med computere – også selv om den altid har været lillebror i forhold til Microsofts Windows PC’er målt på salgstal.

Sony på 2. pladsen

Sonys Trinitron TV havde massiv betydning for udbredelsen af farve-tv verden over da det blev lanceret i 1968 – og indtil slutningen af årtusindet nåede Sony da også at sælge næsten 100 millioner tv med Trinitron mærkatet på. Derfor har Time valgt, at det skal have 2. pladsen.

Længere nede på listen finder man naturligvis Apples iPod (Nummer 10), Nintendos Gameboy (Nummer 16) og Commodore 64 (nummer 26).

Hvis du vil se hele listen, kan du finde den her.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.