×
GadgetsGuides

Tip: Find din parkerede bil med iPhone

Har du en bil med bluetooth? Har du en iPhone? Er du glemsom? Så har vi tippet til dig: find din parkerede bil blot ved Find min bilhjælp af din iPhone!

Dette er et af de tips, det er let at overse i alle de mange funktioner en iPhone har – men når du først har opdaget det, vil du takke din telefon hver gang, du har glemt hvor du parkerer.

Funktionen hedder, bekvemt nok, ‘Find min Bil’, og er bygget ind i den seneste udgave af iOS, iOS 10. Har du ikke det installeret, er det altså første skridt at opdatere din telefon. (Det burde vi slet ikke skulle sige til dig?!)

Med OS10 “husker” Apple Maps automatisk, hvor du har parkeret din bil, forudsat altså, at din telefon er forbundet til bilen med bluetooth. (Og ja, det virker med Apple Maps – Google Maps kan ikke.) Det sker automatisk, så du skal ikke selv huske på noget, når du parkerer. Præcis den type funktionalitet, vi glemsomme har brug for.

Når du så efterfølgende står og “mangler” din bil, går du simpelthen ind i Apple Maps, hvor du nu kan se et punkt kaldet “parkeret bil”. Hvis du trykker på menupunktet, bliver du guidet hen til bilen.

Placeringen er ret præcis, og ofte vil du også kunne bruge den på store parkeringspladser (Ja, du slipper for at traske rundt i regnvejr lørdag formiddag for at finde bilen på IKEAs parkeringsplads!)

Flere tips som dette? Giv os et like på Facebook.

 

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.