×
GadgetsTophistorie

Google peger fingre ad iPhone i serien ‘Best Phones Forever’

I en nye serie af kortfilm, kaldet 'Best Phones Forever', har Google gang i drillerierne og udpeger funktioner hvor iPhone kommer til kort.

Det er ikke uvant med kærlige drillerier, techgiganterne imellem. Seneste skud på stammen i den tradition er en serie af kortfilm fra Google, under titlen ‘Best Phones Forever’.

I hovedrollen er Pixel-telefonerne, der i en række “legeaftaler” hænger ud med en iPhone. Det giver mulighed for at udpege de områder, hvor Pixel er overlegen. I hvert fald i følge Google selv.

Se alle fem film ovenfor

Der bliver sendt hints til iPhones manglende zoom, når de to telefoner nyder udsigten over vandet. Eller den manglende indbyggede VPN, da de er ude at spise på et sted med usikkert WiFi. Også Pixels indtagelse af foto-tronen bliver naturligvis berørt.

Efter en tur på stranden, hvor iPhone har drænet sit batteri, fordi den har set “den der serie om den elskelige fodboldtræner” (Ted Lasso red.) træder Pixel til og genopliver med sin evne til at oplade andre enheder trådløst.

Apple har dog aldrig være for fine til at benytte de samme metoder. Mange husker nok serien med Mac og PC, der var ganske populære. Her fremhævede Apple de mange facetter, hvor de mente at de var PC og Windows langt overlegne.

Om serien ‘Best Phones Forever’ bliver ligeså langvarende må endnu stå hen i det uvisse.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.