×
Gadgets

Tjeep gør potentielt mobiltelefoni gratis – mod reklamer

Det måtte naturligvis komme: Gratis mobiltelefoni. Eller i hvert fald gratis på den måde, at du slipper for at smide reelle skillinger. Teleselskabet Tjeep mener selv, de har genopfundet Teslaen og vil gøre benzinbilen overflødig – men der er selvfølgelig en hage. Faktisk et par stykker.

Reklamer som ringetone

Når man skal have ting “gratis” betaler man ofte med øjne eller ører via reklamer – og det er også tilfældet med Tjeeps nye abonnement. Hver gang du ringer til nogen vil du høre en reklame i stedet for den normale tone der indikerer at telefonen ringer i den anden ende. Hvor længe du skal høre på reklamer afhænger så af, hvor længe modtageren er om at svare. Der bliver altså ikke lagt ekstra tid på dit opkald, tonen bliver bare byttet ud.

Vælg selv reklamer

Når man opretter sig til abonnementet, som i øvrigt hedder Freebird, får man mulighed for at til- og fravælge de reklamer, man er interesseret i. Du slipper altså potentielt for de mest irriterende.

De første tre måneder skal du lytte til 90 reklamer hver måned for at gå i nul. Efter det optjener du “fuglefrø”, der nedskriver regningen fra de 69kr. den normalt koster. Freebird indeholder ti timers tale og to GB data.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.