×
Gadgets

Netadgang til lokaltakst over hele verden

De af os, der har prøvet at betale et par hundrede kroner for en MMS hjemmefra, sørger for enten at slå roaming fra eller købe lokalt simkort, når vi rejser udenlands. GlocalMe har bygget denne krabat for at hjælpe os. G2’eren er kommet til verden som et Kickstarter-projekt og de første enheder bliver sendt ud til brugerne i disse uger.

Det ligner umiddelbart en klodset mobiltelefon – og G2 er da også drevet af Android. Men det er i virkeligheden en avanceret 4G-router, der kan holde op til fem enheder på nettet ved hjælp af dens egen wifi-forbindelse. Hjertet er en såkaldt “cloud sim”, der, i modsætning til et fysisk simkort, ikke er bundet til et enkelt teleselskab.

I stedet er det bundet til GlocalMe, der via smart software automatisk og konstant leder efter det bedste 4G eller 3G-netværk i nærheden. Ideen er, at du betaler GlocalMe et fast beløb – i øjeblikket kan du købe en global pakke med 1 gigabyte data for 220 kroner – for at være på nettet.

G2’eren viser dig konstant hvor meget data, der er tilbage, så du kan tanke op igen, når og hvis det bliver nødvendigt. G2 er også udstyret med plads til to gammeldags simkort, hvis man foretrækker et lokalt af slagsen.

Samtidig er enheden udstyret med et 600 mAh genopladeligt batteri, der skulle kunne håndtere 15 timers netforbindelse. Teoretisk kan den også fungere som ekstra batteri til din smartphone, men så sluges de 600 mAh hurtigt. Ifølge hjemmesiden dækker GlocalMe mere end 100 lande.

G2’eren kan købes på f.eks. Amazon for 200 dollars – omkring 1.300 kroner + moms og afgifter.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.