Gadgets

Trusts Duet XP trådløse hovedtelefoner kan også oplade din telefon

Trust Duet XP er et trådløst in-ear headset med lang batteritid og kombineret oplader/etui, der kan oplade mobiltelefonen.

Trust har i dag udsendt en pressemeddelelse, hvori de løfter sløret for AirPods-konkurrenten Duet XP, et nyt trådløst in-ear headset med Bluetooth 5.0, AAC-understøttelse og en mobil oplader der strækker batterilevetiden op til voldsomme 45 timer på farten.

Ifølge meddelelsen kan Duet XP klare op til fire timers musikafspilning eller telefonsamtaler på en enkelt opladning. Det medfølgende etui har et indbygget batteri på 2.200 mAh og fungerer samtidig som oplader – en fuld opladning af Duet XP tager en time, og du kan desuden bruge etuiet som nødoplader til din smartphone eller andre mobile enheder.

Bluetooth 5.0 giver længere batterilevetid samt ekstra funktioner såsom multipoint-forbindelse (samtidig tilknytning til flere Bluetooth-kilder) og mulighed for at undersøge Duet XP’s batteristatus på din smartphone.

Holder du afspilningsknappen inde i to sekunder, får du direkte adgang til din smartphones stemmeassistent. Vent på tonen, så kan du indstille en påmindelse, høre vejrudsigten, ringe op eller noget helt andet – uden at tage telefonen op af lommen.

Trust Duet XP kan købes i Danmark fra slutningen af maj til en vejledende udsalgspris på 699 kroner.

Her er nøglefunktionerne:

  • 100% trådløst – ingen kabler, ultimativ frihed
  • Beskyttende etui med indbygget batteri på 2200 mAh (op til 12 fulde opladninger)
  • Op til 4 timers musik eller telefonsamtaler på en fuld opladning, 80 timers standby
  • Avanceret Bluetooth 5.0-teknologi med ekstra funktioner, f.eks. multipoint-forbindelse samt visning af resterende batteri på smartphone
  • AAC-understøttelse sikrer høj lydkvalitet (kun iOS og Android)
  • Sidder sikkert i øret, også under træningen: medfølgende ørepropper i tre størrelser med fleksibel silikonestruktur og vandtæt design (IPX5)
  • Mikrofon med støjreduktion og stereolyd sikrer krystalklare telefonsamtaler
  • Genvejsknap til stemmeassistenter på smartphone (Siri, Google Assistent osv.)
  • Opladeretuiet fungerer også som nødoplader til smartphones og andre mobile enheder
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.