GadgetsTophistorie

Her er vaskemaskinen til dine AirPods

Døjer du med voks i dine AirPods? Så er løsningen denne vaskemaskine, der er blevet superpopulær på Kickstarter.

Der er åbenbart flere end man umiddelbart tror, der døjer med “uønskede ting” på deres trådløse hovedtelefoner. I hvert fald hvis man skal tro mængden af folk, der har lyst til at investere i udviklingen af en vaskemaskine til AirPods og andre true wireless hovedtelefoner. Ideen kommer fra firmaet Cardlax og de søger i disse uger støtte til projektet på Kickstarter.

Ja, faktisk har ideen som sagt allerede vundet investorernes hjerter, for der i skrivende stund smidt knapt en halv million kroner efter projektet.

Vaskemaskinen – eller Cardlax EarBuds Washer som den hedder – er semiautomatisk. Først skal hver prop renses for voks via en roterende børste. Herefter sænkes de ned i maskinen, der ved hjælp af alkohol (70 procent) og blødt skum renser resten af hovedtelefonerne. Videoen herunder viser processen:

Rengøringen er ikke bare god for niveauet af bakterier og snavs, men også for lydkvaliteten, hævder Cardlax, der endda har lavet en video, der beviser påstanden. Se den nederst.

Cardlax lover endda, at rengøringen foregår så nænsomt, at selv høreapparater vil overleve turen. Selve skumdimsen kan i øvrigt vaskes på helt normal vis, så den er ren og fin næste gang hovedtelefonerne skal have en tur.

Maskinen er egentlig lavet til Apples AirPods, men kan også bruges til andre trådløse hovedtelefoner fra både Samsung, Huawei, Jabra og Bose. Prisen? Den er på 39 dollars (244 kroner), hvis du kaster pengene efter den på Kickstarter. Den er klar til levering i juni måned, loves det.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.