×
Gadgets

Video: Ny Husqvarna robotplæneklipper kan styres med Google Assistant og Alexa

Husqvarnas nyeste robotplæneklipper er utraditionelt designet, og så kan den i øvrigt styres via Google og Alexa

Stort set alle og deres hund på Mobile World Congress lancerer produkter med indbygget understøttelse af Google Assistant og/eller Alexa. Selv robotplæneklippere dukker nu op med stemmestyring. Vi har fundet Husqvarnas nye robotplæneklipper imellem et par af hallerne på MWC 2019.

”AI åbner op for helt nye muligheder for vores robotplæneklippere. Automower® 435X AWD er den første robotplæneklipper, der kan stemmestyres. Teknologien vil vi nu indføre i hele vores X-line serie af Automowers® – dem, der har lidt ekstra gear. Og så kigger vi allerede på, hvad AI ellers giver af muligheder,” fortæller salgsdirektør for Husqvarna Danmark, Michael Schösser.

Kan køre på 70% stigninger

Udover integrationen med Alexa og Google Assistant kan plæneklipperen også tøffe glad og fro op ad endog meget stejle bakker. Helt op til 70% stigninger klarer den uden problemer, hvor flere af konkurrenterne højst kan køre på imellem 40 og 60%. Den har i øvrigt også indbygget GPS og man kan spore den via den medfølgende app, skulle den komme på afveje eller blive “kidnappet”. Den bruger også GPS funktionen til at lave et kort over plænen, så den bliver bedre til at undgå forhindringer når den kører rundt og slår græsset.

Husqvarna Automower 435X, som den nye robot hedder, vil være klar til den kommende sæson af voksende sommergræs.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.