×
Gadgets

Vil du være Wolverine? Her er kløerne!

Hvis du har set X-Men filmene eller filmene om Wolverine med Hugh Jackman – og har du tænkt på, at de farlige kløer ville se godt ud på dine hænder? Så er chancen der nu! Eller rettere – det er den faktisk ikke, for denne opfindelse er givetvis benhårdt ulovlig i Danmark, men man kan jo drømme.

I hvert fald har et amerikansk firma lavet en 3D printet udgave af de berømte kløer – der automatisk springer ud når man spænder armens muskler.

Sensor registrerer muskelspændinger

Egentlig er det ikke selve kløerne, der er det interessante – det er måden, hvorpå apparatet registrerer om musklerne spænder. Den bruger nemlig en ny sensor, der potentielt kan udmunde i nye kunstige lemmer til handikappede og meget mere. Men i dette tilfælde er det altså mest for sjov – og fordi Wolverine bare er sej.

Firmaet har oprettet et Kickstarter projekt, og har allerede hentet 16.000$ ud af de 20.000$, der er målet. De har allerede lagt en manual på nettet, så folk med 3D printere selv kan udskrive sig et sæt kløer. Men igen: Ulovligt. Meget, meget ulovligt.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.