×
Disney+StreamingTophistorie

‘Deadpool & Wolverine’-trailer slår alle rekorder

Traileren til Deadpool & Wolverine blev set 365 millioner gange på et døgn.

Efter en periode med afmatning i Marvels film og serier, har de besluttet sig for at sætte to af deres mest populære karakterer i samme film. Det lader til at virke. Traileren til Deadpool & Wolverine fik premiere under søndagens Super Bowl og fik ikke færre end 365 millioner visninger på 24 timer.

Dermed indtager den tronen som den mest sete filmtrailer nogensinde (efter 24 timer forstås). Det fortæller Disney i en pressemeddelelse.

Desværre oplyser Disney ikke præcist hvor disse visninger stammer fra, men på Youtube har traileren p.t. 18,7 millioner visninger alene på den officielle Marvel-kanal. Hertil kommer adskillige millioner fra lokaliserede Marvel-Youtubekanaler, ligesom også andre sociale medier må spytte gevaldigt i posen.

Shawn Levy instruerer Deadpool & Wolverine som naturligvis har Ryan Reynolds og Hugh Jackman i de bærende roller. Herudover medvirker bl.a. Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni og Matthew Macfadyen.

Deadpool & Wolverine kan ses i de danske biografer fra den 24. juli. Herunder den populære trailer:

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.