Elbiler

Volkswagen-biler softwareopdateres med Siri og oplåsning via stemmen

Volkswagen har opdateret sin Car-Net tjeneste med muligheden for at låse bilen op med stemmen via Siri.

Volkswagen har opdateret sin Car-Net iOS-app og givet den både Siri og Siri-genveje. Det betyder, art du kan bede Siri om at låse bilen op, dytte eller blinke med bilens lys. Derudover indeholder opdateringen en række sikkerhedsopdateringer.

VW skriver: ”Med den seneste opdatering understøtter vi iOS 12, så du kan bede Siri om at låse eller oplåse din bil, dytte og blinke med dine lys og få information om dit brændstof- eller opladningsniveau”.

VW-ejere kan også bede Siri om at indstille eller ændre temperaturen i bilen – og en hel række andre små funktioner. Med Siri Genveje kan man for eksempel lave en vinter-morgenrutine, hvor man kan afrime og hæve temperaturen i bilen mens man sidder ved morgenbordet.

Derudover indeholder opdateringen ”forbedret navigation” samt en række sikkerhedsforbedringer. Blandt andet kan tjenesten ringe efter hjælp i tilfælde af en nødsituation, ligesom den kan teste bilens status og endda finde parkeringspladser.

Car-Net er VW’s abonnementsbaserede online-tjeneste, som kan bruges sammen med alle bilfabrikantens 2018- og 2019-modeller.

Vil du have flere nyheder om intelligente løsninger til bilen direkte i dit nyhedsfeed, så giv os et Like på vores Facebook-side!

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.