×
Gadgets

Waoo kommer til København

Går du og sukker efter den helt hurtige fiberforbindelse, og bor du i København? Ja, så har du alt for ofte måttet erkende, at det simpelthen ikke er muligt at få noget der er hurtigere end kabel på din adresse – men det kan altså være slut nu, for Waoo er klar til at rulle fiber ud i København og omegn.

Klar til 90.000 husstande i København

Tidligere har det ikke været muligt for Waoo at levere andet end helt simple internetprodukter til de mange kunder i hovedstaden, fordi Waoo og selskaberne bag har haft mere end almindeligt svært ved at skabe en rentabel forretning på det eksisterende net.

”Efterspørgsel fra kunderne i hovedstaden og Nordsjælland er kraftigt stigende. Hidtil har vi måttet sige nej til en masse kunder, som i modsætning til det øvrige Danmark ikke har kunnet få vores produkter, fordi omkostningerne ved at levere vores produkter i det hidtidige set-up i hovedstadsområdet har været skruet sammen på en måde, hvor vi ikke kunne få en forretning til at hænge sammen. Takket være fibernetselskabet Fibias nye løsning bliver de storkøbenhavnske kunder nu endelig ligestillet med resten af landet”, siger Jørgen Stensgaard, administrerende direktør i Waoo.

Klar fra 4 april

Nogle kunder i hovedstadsområdet vil kunne få Waoo fiber fra 4. april – derefter vil Waoo og Fibia udbygge løbende.

Området omfatter fra Vallensbæk i syd til Helsinge i nord og helt ud vest for Roskilde, med 90.000 adresser i eksempelvis:

Allerød

Bagsværd

Ballerup

Brøndbyøster

Gentofte

Glostrup

Holte

Hvidovre

Jyllinge

Nærum

Søborg

Trørød

Tåstrup

Farum

Hedehusene

Værløse

(Denne liste er ikke 100% dækkende, ligesom Waoo gør opmærksom på, at ikke alle husstande i de enkelte områder nødvendigvis har mulighed for fiber.)

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.