GadgetsTophistorie

WatchTube lader dig se YouTube på dit Apple Watch

En ny app kaldet WatchTube lader dig tilgå YouTube på dit Apple Watch. Du kan tilgå det fulde bibliotek uden at have din iPhone i nærheden.

Hvis du absolut ikke vil gå glip af dine yndlings YouTube-klip, selvom du er kommet afsted uden din iPhone, så er WatchTube sagen. Den nye app til Apple Watch giver adgang til det fulde YouTube-bibliotek direkte på håndledet.

Al opsætning foregår direkte på Apple Watch. Applikationen skal blot hentes på App Store, hvorefter man er i gang. I WatchTube er der fire kategorier på forsiden. Hjem, Søg, Bibliotek og Indstillinger. Hvis du ønsker kan Hjem-billedet indstilles til at vise én bestemt kategori fra YouTubes gigantiske bibliotek.

WatchTube som det ser ud på Apple Watch – Foto: App Store

Læs også: Apple Watch får nyt styresystem: WatchOS 9

Det er selvfølgelig muligt at søge direkte via Apple Watch – også via diktation. Det er også muligt at at abonnere på kanaler og gemme videoer til senere, præcis som på YouTube selv. Desværre foregår det hele lokalt på uret, så der er intet link til din egentlige YouTube-profil og dermed favoritter og lignende. Finder du en video, som du gerne vil se på din iPhone eller iPad, så kan WatchTube genere en QR-kode, så du let kan åbne den derpå.

I følge udvikleren, så er der nye funktioner på vej, som lader dig vælge kun at afspille lyden til brug ved musiklytning.

Selvom idéen er godt udført, så er vi spændte på hvad der løber tør først. Armkræfterne eller batteriet på dit Apple Watch. App’en er gratis og kan hentes på App Store.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.