×
TeknologiTophistorie

Apple Watch får nyt styresystem: WatchOS 9

WatchOS 9 er det nye styresystem til Apple Watch

Apples WWDC 2022 er i fuld gang, og de har allerede lanceret en ny version af iOS. Men der er selvfølgelig også et nyt styresystem til Apple Watch. Den nye WatchOS 9 er måske ikke en revolution – men der er dog nogle interessante funktioner.

Nye målinger ved løb

Den nye WatchOS 9 har flere forskellige nye målingsmetoder til dit løb – for eksempel kan uret nu “styre” en intervaltræning. Der er også en ny multisport-funktion der selv finder ud af, hvilken sport du udnytter – hvilket især vil være brugbart for triatleter.

Styr på medicinen

Den nye WatchOS 9 holder øje med din medicin – og siger til, når du skal tage medicin, hvis det er noget du skal tage med bestemte mellemrum. Du kan scanne medicin-beholderen for at tilføje en bestemt medicin. (Om denne funktion kommer til Danmark ved vi endnu ikke. Du kan også dele styringen af medicin med familiemedlemmer.

Watch OS9 kommer “i efteråret”.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.