×
GadgetsTophistorie

Franskmænd genopliver kassettebåndoptageren

Hvis du savner båndsalat, wow og flutter, så har franske We Are Rewind kuren. De har nemlig genoplivet den ikoniske Walkman.

Der var engang, før Spotify, mobiltelefoner, MP3-afspillere og cd-skiver, hvor kassettebåndet havde sin storhedstid. Ikke mindst på grund af Sonys Walkman, der for første gang gjorde det muligt at lytte til musik på farten. I samlerkredse har kassettebåndet haft lidt af et revival de senere år, og nu har franske We Are Rewind også gjort det muligt at lytte til båndene.

De har nemlig skabt en nymodens udgave af Sonys Walkman, en transportabel kassettebåndoptager. Men med et par tvist, der trækker den op i det 22. århundrede.

We Are Rewind-afspilleren er nemlig udstyret med en Bluetooth 5.1 forbindelse, så man trådløst kan tilslutte hovedtelefoner. Eller en Bluetooth-højttaler. Den har også et genopladeligt batteri, der kan holde til 12 timers afspilning. Og så kan den lades op igen via USB-C stikket.

Derudover har afspilleren en 3,5 mm indgang, så det er muligt at optage musik på kassetterne. I realtid – helt som i fortiden. Ingen mulighed for digitale overførsler. We Are Rewind sælger naturligvis også selve kasettebåndene – dog kun i 60 minutters udgaverne.

Afspilleren fås i tre forskellige farver – og den koster 1.149 kroner på hjemmesiden. Og hvis du tænker, at det er en frygtelig dårlig ide at anskaffe sig en afspiller, baseret på 50-60 år gammel teknologi, så er du ret ene. Kassettebåndoptageren er nemlig p.t. udsolgt.

Hvis du vælger at bestille den, så husk blyant …

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.