×
Fremtidens HjemTophistorie

Widgets er vendt tilbage i ny Philips Hue app

Godt nyt til Philips Hue ejere med iPhone eller iPad. Efter adskillige års fravær er widgets vendt tilbage til Hue app'en.

Der er godt nyt til Philips Hue ejere, der benytter iPhone eller iPad. Med den seneste opdatering af Hue app’en er widgets nemlig vendt tilbage efter adskillige års fravær. Det fortæller hueblog.de.

Med iOS 17 introducerede Apple interaktive widgets, der gør det muligt at udføre handlinger uden at skulle åbne en app. Og det er netop disse muligheder, Philips Hue udnytter med opdateringen til version 5.14 af Hue app’en.

Der kan tilføjes widgets til både låseskærmen og til hjem-skærmen, ligesom de kan integreres i Today-visningen.

Du kan angive præcis, hvad widgetten skal styre ved at trykke længe på ikonet og derefter vælge “Rediger”. Dette giver dig mulighed for at vælge de ønskede rum eller zoner og selvfølgelig de scener, der skal vises i widgetten. Du kan også tilføje en kontakt til at tænde eller slukke for rum eller zoner.

Der er dog stadig et par begrænsninger. For eksempel er der ikke en enkelt knap til at tænde og slukke lyset i et rum eller en zone. I stedet skal man benytte to knapper. Ifølge hueblog.de skyldes dette Apples systemer.

Apple introducerede widgets med iOS 14 (2020). I starten havde man mulighed for at betjene Hue via disse, men de seneste år har det ikke været muligt. Angiveligt fordi der for mange begrænsninger i widget-mulighederne.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.