×
Fremtidens HjemTophistorie

Wiz Tags giver lysstyring via NFC

Wiz Tags er en ny smart måde at styre det intelligente lys, uden at skulle åbne app'en på mobiltelefonen.

Signify har i dag lanceret nye produkter i Wiz serien af intelligent belysning. Mest interessant er et nyt NFC tag, Wiz Tags, der gør det muligt at styre den intelligente belysning uden at åbne app’en på telefonen.

Den ulåste smartphone skal bare holdes over tagget for at udløse en foruddefineret kommando.

For eksempel kan brugere, der tager på arbejde om morgenen, holde deres smartphone tæt på et smart tag i deres bil eller på deres tastatur for at slukke alt lyset i hjemmet. Man programmerer Wiz Tags via WiZ V2 app’en – og der er mange mulige kommandoer. Hold den ulåste smartphone over tagget og stuens belysning dæmpes ned til en filmaften eller fokuslyset på skrivebordet aktiveres.

Wiz Tags fås i en pakke med fire styk og kan installeres og fastgøres hvor som helst, så længe de er beskyttet mod vind og vejr. Fordi de ikke bruger batteri, giver de en pålidelig og hurtig måde at styre lyset på.

Bordlampe til videofolket

En anden nyhed er Wiz Portrait bordlampen. Den er udstyret med et cirkulært lampehoved, der består af et ringlys på oversiden og et hovedlys på undersiden, som kan vippes og justeres. Når lampen er rettet nedad skaber hovedlyset et fokuseret arbejdslys, der skal fremme koncentrationen.

Har du et vigtigt videoopkald i løbet af dagen, kan du bruge ringelyset på oversiden til at oplyse dit ansigt optimalt. Ifølge Signify kan lampens justerbare hvide toner også give en hyggelig atmosfære efter arbejde.

Ringlyset har en lysstyrkesensor, som automatisk tilpasser lysintensiteten til lysniveauet og dermed løbende optimerer belysningen af ​​ansigtet.

Udendørs Lightstrip

Sidst har Signify lanceret en udendørs Lightstrip. Den er lavet af silikone og er derfor både vejr- og vandtæt (beskyttelsesklasse IP65). Outdoor Lightstrip kan gengive varme til kølige hvide toner, mere end 16 millioner farver og dynamisk lys. Lightstrippen er fem meter lang og kan ikke forlænges eller forkortes.

Ligesom Wiz Portrait bordlampen er WiZ Outdoor Lightstrip kompatibel med Smart Home Standarden Matter. Signify understøtter Matter med sine Wiz- og Philips Hue-brands. De to nye Wiz-produkter kan parres med matter via en QR-kode i emballagen.

Priser og tilgængelighed

  • Wiz Tags, 4 stk, 44,95 kr. (fra 15. september 2023).
  • WiZ Portrait bordlampe, 749,95 kr. (fra 15. september 2023).
  • WiZ Outdoor Lightstrip, 1.199,95 kr.(fra oktober 2023).

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.