GadgetsTophistorie

Xiaomi klar med ny flagskibstelefon: Mix 4

Xiaomi løftede i går sløret for Mix 4, en ny flagskibstelefon med blandt andet 120W opladning og et frontkamera under skærmen.

Xiaomi løftede i går sløret for Mix 4, en ny flagskibstelefon med bla. 120W opladning og et frontkamera under skærmen.

En af de store nyheder, er et kamera under den buede 6,67-tommer AMOLED-skærm. Denne implementering krævede ifølge Xiaomi, en helt ny type fleksibel skærm og et redesignet kredsløb, for at maksimere gennemsigtigheden. Kameraet skulle derfor mere eller mindre være usynligt. Mix 4 er desuden den første telefon fra Xiaomi med et kamera under skærmen, men teknologien er faktisk på tredje generation.

Mix 4 drives af det nye Snapdragon 888+-chipsæt, sammen med 8/12GB RAM og 128/512GB lagerplads.
Telefonen har et stort batteri på 4.500 mAh batteri, samt lynhurtig 120W opladning. Batteriet kan lades op på bare 15 minutter i boost-tilstand, eller 21 minutter som standard. 50W trådløs opladning er også understøttet, hvilket tager 28 minutter for en fuld opladning i boost-tilstand.

På bagsiden finder vi tre kameraer. Det første kamera er en 108MP ISOCELL HMX-sensor med optisk billedstabilisering. Derodver er der et 8MP periskop-linse med 5x optisk zoom og 120mm brændvidde. Til sidst har vi en 13MP ultrawide-linse med kun 1% kantforvrængning, ifølge Xiaomi.

Mobilen kommer i tre farver: Ceramic Black, Ceramic White og Ceramic Gray. Alle versioner har en stærk og holdbar keramisk unibody, samt Gorilla Glass Victus på fronten.

Priser og tilgængelighed

Xiaomi Mix 4 starter fra 770 dollars, hvilket direkte omregnet svarer til cirka 4900 kroner.
Til at starte med, lanceres telefonen kun i Kina d. 16 august. Detaljer vedrørende en international lancering kommer senere.


Læs også: Samsung Galaxy S21 FE er lækket i officiel kampagne

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.