fbpx

 

 

 

 

GadgetsTophistorie

Xiaomi klar med ny flagskibstelefon: Mix 4

Xiaomi løftede i går sløret for Mix 4, en ny flagskibstelefon med blandt andet 120W opladning og et frontkamera under skærmen.

Xiaomi løftede i går sløret for Mix 4, en ny flagskibstelefon med bla. 120W opladning og et frontkamera under skærmen.

En af de store nyheder, er et kamera under den buede 6,67-tommer AMOLED-skærm. Denne implementering krævede ifølge Xiaomi, en helt ny type fleksibel skærm og et redesignet kredsløb, for at maksimere gennemsigtigheden. Kameraet skulle derfor mere eller mindre være usynligt. Mix 4 er desuden den første telefon fra Xiaomi med et kamera under skærmen, men teknologien er faktisk på tredje generation.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mix 4 drives af det nye Snapdragon 888+-chipsæt, sammen med 8/12GB RAM og 128/512GB lagerplads.
Telefonen har et stort batteri på 4.500 mAh batteri, samt lynhurtig 120W opladning. Batteriet kan lades op på bare 15 minutter i boost-tilstand, eller 21 minutter som standard. 50W trådløs opladning er også understøttet, hvilket tager 28 minutter for en fuld opladning i boost-tilstand.

På bagsiden finder vi tre kameraer. Det første kamera er en 108MP ISOCELL HMX-sensor med optisk billedstabilisering. Derodver er der et 8MP periskop-linse med 5x optisk zoom og 120mm brændvidde. Til sidst har vi en 13MP ultrawide-linse med kun 1% kantforvrængning, ifølge Xiaomi.

Mobilen kommer i tre farver: Ceramic Black, Ceramic White og Ceramic Gray. Alle versioner har en stærk og holdbar keramisk unibody, samt Gorilla Glass Victus på fronten.

Priser og tilgængelighed

Xiaomi Mix 4 starter fra 770 dollars, hvilket direkte omregnet svarer til cirka 4900 kroner.
Til at starte med, lanceres telefonen kun i Kina d. 16 august. Detaljer vedrørende en international lancering kommer senere.

Artiklen fortsætter efter annoncen


Læs også: Samsung Galaxy S21 FE er lækket i officiel kampagne

Back to top button