×
GadgetsTophistorie

Xiaomi lancerer ny streamingboks: Mi Box 4S Max

Xiaomi har løftet sløret for en ny streamingboks med bla. HDMI 2.1 og op til 8K afspilning, ved navn Mi Box 4S Max.

Xiaomi har allerede en lille håndfuld streaming-enheder på markedet, herunder Mi Box S 4K, Mi TV Stick og Mi TV Stick 4K.

Den nye Mi Box 4S Max er Xiaomis hidtil stærkeste medieboks med understøttelse af HDMI 2.1, HDR og op til 8K afspilning. Boksen er desuden udstyret med 64 GB lagerplads og 4 GB RAM, samt en Amlogic S905X3 chip. Chippen understøtter dog efter sigende ikke AV1-decoing, så derfor vil 8K afspilning nok ikke køre helt smooth. Dual band WiFI, Dolby Audio og DTS-lyd er også ombord.

Den medfølgende fjernbetjening understøtter også talekommandoer. På bagsiden af boksen er der en 3,5mm lydudgang og en USB port, hvor man kan tilslutte eksempelvis en ekstern harddisk eller lignende.

Pris og tilgængelighed

Xiaomi Mi Box 4S Max kan købes i Kina nu til en pris på 499 yuan, hvilket direkte omregnet svarer til omkring 520 kroner. Regner vi moms og andre afgifter med, er prisen nok lidt højere. Xiaomi har ikke udmeldt noget vedrørende international tilgængelighed endnu, men mon ikke den kommer til Danmark senere på året.


Læs også: Rygte: Samsung vil lancere en prisvenlig foldbar telefon

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.