GadgetsTophistorie

Rygte: Samsung vil lancere en prisvenlig foldbar telefon

Et nyt rygte peger på, at Samsung vil lancere en lidt mere prisvenlig foldbar telefon, som en del af Galaxy A-serien. Man skal dog væbne sig med tålmodighed, såfremt rygtet taler sandt..

Samsung Galaxy Flip-serien og Galaxy Fold-serien er dyre smartphones, som bestemt ikke passer ind i alles budget.
Dette vil koreanerne efter sigende gøre noget ved, ifølge et nyt rygte på Twitter.

Rygtet nævner nemlig at Samsung er i gang med at udvikle en foldbar Galaxy A smartphone, men præcis hvad den hedder, vides ikke. Galaxy A Fold er nok det bedste gæt, indtil videre.

Lanceres først i 2024 eller 2025

Går man og venter på en billigere foldbar telefon, skal nan dog væbne sig med tålmodighed, da telefonen efter sigende først lander i 2024 eller 2025. Galaxy A Fold, eller hvad den nu end kommer til at hedde, er altså i en tidlig fase i udviklingen. Dette forklarer nok også den sparsomme mængde information, men mon ikke der dukker nyt op hen ad vejen.

Rygtet skal selvfølgelig tages med gran salt, men det lyder bestemt ikke helt usandsynligt. I takt med at den foldbare teknologi bliver mere udbredt, samt billigere over tid, ville det være logisk at Samsung pakker teknologien ind i en mere prisvenlig telefon. Hvorvidt det bliver en realitet, må vi vente med at se.


Læs også: TV 2 Play hæver priserne igen

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.