GadgetsTophistorie

Xiaomi lancerer smartbrillen Mijia Glasses Camera

Brillerne er udstyret med 50 megapixel kamera, et OLED headup-display og drives af en Snapdragon 8-chip. Diskretion er dog ikke på listen.

En del virksomheder har efterhånden forsøgt sig med at lancere en smartbrille. Uden videre succes, vel og mærket. I hvert fald hvis man ser på forbrugermarkedet, hvor de aldrig er slået igennem, som vi eksempelvis har set det med smartwatches. Det håber Xiaomi givetvis at lave om på med Mijia Glasses Camera. Spørgsmålet er om det mon kan lykkedes?

Kigger man alene på de rå specifikationer, så fejler brillen i hvert fald intet. Først og fremmest er de udstyret med to kameraer. Det primære er på 50 megapixel og zoom-kameraet, af periskop typen, er på 8 megapixel. Det siger Xiaomi muliggør 15 gange zoom og 100 timers uafbrudt optagelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I følge siden Sparrow News, så er Mijia Glasses Camera udstyret med et Micro OLED-modul fra Sony på billedsiden. Det giver høj lydstyrke på hele 3.000 nits og en pixeltæthed på 3.281 ppi. Altså en indbygget, der bør kunne måle sig med de bedste mobilskærme. Dog i markant mindre format.

Skulle man ønske det, så kan hele den øvre del af brillen klikkes af og placeres på egne briller eller solbrillerne eksempelvis.

Se brillerne i brug i denne video fra Xiaomi

Mijia Glasses Camera bliver drevet af et Snapdragon 8-chipsæt, som er nyeste generation fra chipproducenten. Der er 3 gigabyte RAM, 32 gigabyte lagerplads, dual WiFi og Bluetooth 5.0. Batteriet er på cirka 1000 mAh og oplades med 10 watt med den magnestiske lader. Den skulle kunne lade fra 0-80 % på 30 minutter.

Foreløbigt er Mijia Glasses Camera sat til salg i Kina. Der er endnu ingen officiel dato sat på lancering i Europa. Xiaomi har tidligere fremvist deres bud på fremtidens smartbrille. Et design, som formentlig vil være noget lettere at sælge ind til den gængse forbruger.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.