×
GadgetsTophistorie

Madrassen til dig der fryser. Eller sveder

Xiaomi Mijia Smart Plumbing er en topmadras med indbygget varme-køle-system.

Hvad siger du til en topmadras med indbygget varme- eller kølesystem? Xiaomi har netop præsenteret sit Mijia Smart Plumbing system i hjemlandet. Via et slangesystem kan der transporteres varmt eller koldt vand gennem madrassen. Så kan den varme i vinterperioden og køle ned, når der er for varmt.

Tæppet kan justeres til en temperatur på mellem 4 og 40 grader. Det gøres via Xiaomi-app’en eller den medfølgende pumpen. Det nødvendige vand til opvarmning eller afkøling skal fyldes i pumpen ved håndkraft.

Xiaomi Mijia Smart Plumbing topmadras er tilgængelig i to størrelser, nemlig 1,5 x 2 eller 1,8 x 2 meter. Det hævdes, at topmadrassenikke alene er fugt-sikker, men også mide-sikret.

Xiaomi Mijia Smart Plumbing
Madras og pumpe.

Det lader til at kinsenerne benytter Mijia mærket til at lancere lidt skæve produkter. Tidligere i år lancerede de Mijia Pipi-lampen, der har indbygget AI-drevet kamera, der tolker dine bevægelser.

Selv om Xiaomi Mijia Smart Plumbing kun lige er præsenteret, er den allerede tilgængelig på AliExpress, hvor den kan bestilles for 1.103 kroner. Perfekt julehave til det frysende familiemedlem?

Via
Teknikveckan
Kilde
Homekits.de
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.