GadgetsTophistorie

Yale Smart Safe er et stemmestyret pengeskab

Yale lancerer Smart Safe. Et pengeskab der kan åbnes på traditionel vis, men også via din telefon eller stemmeassistent.

Du kender måske Yale for deres smartlåse til huset. Men de gør sig også i andre produkter relateret til sikkerhed. Seneste skud på stammen er et pengeskab, der udover at kunne åbnes på ganske traditionel vis også kobler sig på dit smarte hjem.

Skabet ligner pengeskabe som de er flest. Et tastatur lader dig åbne med en pinkode og giver adgang til rummet, der kan passe på dine værdigenstande.

Skabet er batteridrevet. Blot fire AA-batterier skal der til. Med i pakken følger også bolte, så du kan montere det fast på et møbel eller i gulvet, så eventuelle langfingrede får sin sag for.

Yale Smart Safe kommer i to varianter. Et med Bluetooth. Dette er alene HomeKit-kompatibelt. Det andet med WiFi, som understøtter både HomeKit, men også Google Home, Alexa og Samsungs SmartThings. Sidstnævnte kræver en hub, som medfølger.

Du kan derfor, foruden pinkode, åbne Smart Safe med Yales medfølgende app, men også via stemmen med den valgte stemmeassistent. Yale uddyber ikke, hvordan det foregår – om man blot kan bede sin foretrukne assistent om at åbne eller om der er et yderligere lag af sikkerhed.

Notifikationer fortæller når Smart Safe er blevet åbnet og af hvem. Ligesom du har adgang til den komplette historik for åbninger i Yales app.

Bluetooth-versionen får en prislap på 249 dollars (cirka 1.700 kroner), mens WiFi-versionen af Yale Smart Safe fås til 299 dollars (cirka 2.100 kroner). Det er foreløbigt til salg på Yales egen shop, men uden mulighed for fragt til Danmark. Men vi gætter på det nok skal komme.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.