×
Fremtidens HjemTophistorie

Intelligent skabslås til eftermontering

Yale Smart Cabinet Lock kan monteres på eksisterende skabslåger og skuffer for at sikre værdifulde ejendele eller genstande.

Yale Smart Cabinet Lock er en fiks intelligent skabslås, der kan monteres på eksisterende skabe eller skuffer, der ikke skal have besøg af uvedkommende. Låsen holder næppe personer ude, hvis de virkelig vil ind i skabet. Men den er oplagt til eksempelvis at holde mindreårige ude af medicin- eller rengøringsskabet.

Låsen kan betjenes via Yale Home app’en. Den kommunikerer med mobiltelefonen via Bluetooth. Men man kan også tilslutte den til Yale Connect Wi-FI Bridge, for at aktivere fjernadgang og -styring, så den kan betjenes selv om man ikke er hjemme.

Herfra kan du også modtage en notifikation, når skabet eller skuffen åbnes, samt se om Smart Cabinet Lock er blevet låst eller låst op. Ligesom det er muligt at stemmebetjene låsen via Google Assistant, Apple HomeKit og Alexa.

Smart Cabinet Lock
Indholdet i æsken. Låsen kan monteres uden brug af skruer.

Yale Smart Cabinet Lock er til salg i butikkerne nu og en hurtig søgning viser, at prisen herhjemme ligger på pæne 649 kroner.

Intelligent pengeskab

Sammen med låsen, har Yale også bragt sit intelligente pengeskab til landet. Yale Smart Safe, som vi omtalte i januar, er et pengeskab af den type, der typisk findes på hoteller. Men med internet-tilkobling. Du låser op, overvåger og distribuerer adgang til pengeskabet via Yale Home app’en. Yale Smart Safe er også kompatibel med fjernadgang og stemmestyring via Google Assistant og Alexa.

Læs mere: Yale Smart Safe er et stemmestyret pengeskab.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.