Streaming

YouSee-kunder får 50 ekstra tv-kanaler hen over påsken

Yousee er i gavehumør; hen over påske stiller selskabet danskernes hunger efter underholdning ved at åbne for ekstra tv-kanaler.

Der er en lille håndsrækning til de Yousee-kunder, der har problemer med at få tiden til at gå indendørs i disse coronatider. Selskabet åbner nemlig op for ekstra tv-kanaler, så der er både flere nyheder og mere underholdning hen over påsken. Det fortæller selskabet i en pressemeddelelse.

Yousee fortæller, at der har været en stigning på 20 procent i streamingforbruget siden 12. marts, hvor myndighederne bad os om at blive indendøre. Hverdagsforbruget svarer nu til det, man normalt ser i weekenderne.

YouSee åbner nu op for mere end 50 tv-kanaler, som vil være tilgængelige for alle tv-kunder fra den 3. april til den 17. april.

– Vi forventer, at efterspørgslen efter nyheder og underholdning vil stige i påsken, hvor endnu flere danskere vil være hjemme. Vi er derfor rigtig glade for at kunne åbne op for stort set alle vores tv-kanaler hen over påsken. Det betyder bl.a., at vores kunder vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de bl.a. kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene, siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Tv-kunderne får automatisk tilføjet de ekstra tv-kanaler, som vil være tilgængelige på både tv-boks, YouSee Tv & Film-appen og via web-tv.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.