×
StreamingTophistorie

YouSee Musik: Dronningen skabte stilhed nytårsaften

Da dronningen afholdte sin nytårstale, så var der udsædvanligt stille rundt om i de danske hjem bagefter. Det kan YouSee Musik afsløre.

Normalt kan YouSee Musik se at afspilningerne straks sættes i gang, når dronningen har afsluttet sin nytårstale. Men ikke i år, hvor talens indhold skabte stilhed bagefter i de danske hjem. I hvert fald på musikfronten.

Tjenesten har knap en halv million brugere og de fleste af dem skulle tilsyneladende lige sunde sig efter talen.

“Vi ser altid et voldsomt drop i afspilninger kl. 18 ved selve talen, hvor folk slukker for musikken og tænder for tv’et i stedet, men musikken bliver normalt hurtigt tændt igen, når der er sagt “Gud bevare Danmark”. Men i år kan vi simpelthen se en tydelig forskel. Der gik nemlig næsten 30 minutter, før afspilningerne var på niveau med forgangne år. Danskerne skulle simpelthen lige sunde sig, høre reaktionerne på tv og få snakket den historiske begivenhed igennem før festen kunne fortsætte.” udtaler Pelle Svindborg, der er musikredaktør hos YouSee Musik.  

Det hørte danskerne nytårsaften og i 2023

Da musikken igen spillede, så var det Tobias Rahim, som blev hørt mest. Han har i 2023 været den mest afspillede kunstner overhovedet på musiktjenesten. Både blandt sine danske kolleger, men også i dyst med de internationale.

“Tobias Rahim har siddet tungt på 2023, og nytårsaften var ingen undtagelse. Hans hit “Flyvende Faduma” var den mest afspillede sang nytårsaften, og det overrasker nok ikke, når man kigger på listerne over både danske og internationale kunstnere for 2023. Her har Tobias Rahim nemlig været kongen.” fortæller Pelle Svindborg og tilføjer:  

“Samtidig lader det også til, der har været amoriner i luften til festerne rundt omkring i landet. I hvertfald kom Ida Laurberg og Andreas Odbjergs forelskelsesduet “Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig” op på tredjepladsen – lige i hælene på verdensstjernen Miley Cyrus.”

Top 3 over mest spillede sange nytårsaften 

  1. Tobias Rahim – Flyvende Faduma 
  2. Miley Cyrus – Flowers 
  3. Ida Laurberg – Jeg Ka’ Rigtig Godt Li’ Dig (feat. Andreas Odbjerg) 

Mest streamede kunstnere i 2023 hos YouSee Musik 

Tobias Rahim 
Ed Sheeran 
Kim Larsen 
Rasmus Seebach 
Taylor Swift 
The Minds Of 99 
Andreas Odbjerg 
Lukas Graham 
Christopher 
10 Popsi og Krelle 
11 Artigeardit 
12 Gilli 
13 The Weeknd 
14 Gobs 
15 Nik & Jay 
16 KESI 
17 Lamin 
18 Miley Cyrus 
19 Blæst 
20 Medina 
Kilde
YouSee Musik pressemeddelelse
Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.