×
Teknologi

Zuckerberg: Fremtidens Facebook er drevet af telepati

Det lyder måske skørt, men når det er opfinderen af Facebook himself, Mark Zuckerberg, der udtaler sig, skal man lytte. Og Zuckerberg er meget klar i sin forudsigelse: I fremtiden vil brugerne af Facebook kunne “statusopdatere” udelukkede via tankens kraft. Den lidt kontroversielle udtalelse faldt i forbindelse med en Q&A (Spørgsmål og svar) session på hans egen Facebookside.

Årtier ude i fremtiden

Zuckerberg indrømmer dog, at teknologien er langt ude i fremtiden, men han er samtidig ganske sikker på, at det er fremtiden for Facebook:
“Lige nu ser vi en ret vild research på hjernens funktioner, og den research peger frem imod at vi formentlig vil være i stand til at gøre dette i fremtiden,” siger han i sessionen.

Herunder kan du se videoen hvor Zuckerberg svarer på spørgsmål fra brugerne.

Seinfeld kom også forbi

Zuckerbergs Q&A var ikke kun om fremtidens Facebook, men også om meget andet – blandt andet lagde Jerry Seinfeld vejen forbi, hvilket Zuckerberg efterfølgende også kommenterede i et nyt opslag.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.