×
GadgetsTophistorie

Disse modeller fra Motorola får Android 13

Motorola har sat navn på hvilke modeller, der vil få Android 13 over den kommende tid og dermed glæde af de nyeste funktioner.

Motorola har et bredt udvalg af Android-baserede telefoner, der spænder fra foldbare topmodeller til de budgetvenlige.

Hvor andre producenter har rullet Android 13 ud allerede nu, så lader det vente på sig, hvis man er indehaver af en model fra Motorola.

GSMArene har spottet et indlæg fra en ansat, på Motorolas officielle forum, der lister hvilke modeller der vil blive opdateret. Vedkommende kan endvidere oplyse, at udvalgte modeller vil modtage opdateringen fra “begyndelsen af 2023”. Dog ingen meldinger om hvilke, men vi gætter på at der startes med topmodellerne fra 2022.

Vi har tidligere stillet skarpt på nyhederne i Android 13, der blandt andet tæller muligheden for at personliggøre brugerfladen i endnu større grad end tidligere.

På Motorolas supportside er modellerne listet og det er ligeledes muligt, at slå hver enkelt model op og se hvor ofte der kan forventes opdateringer.

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.