×
GadgetsTophistorie

Motorola klar med ny foldbar telefon: Razr 50 Ultra

Motorola har løftet sløret for deres seneste foldbare klap-telefoner: Razr 50 Ultra og Razr 50.

Razr 50 Ultra er det nyeste skud på stammen af foldbare telefoner hos Motorola. Sammenlignet med forgængeren, Razr 40 Ultra, er det nye flagskib forbedret på en række punkter.

Eksempelvis er skærmen (når den er foldet sammen) vokset til 4,0 tommer, hvilket giver mulighed for at lave mange ting uden at åbne den indvendige skærm. Klappes telefonen op, møder man en stor 6,9″ OLED-skærm med en variabel opdateringsfrekvens på 1-165Hz. Derudover har den også fået en Snapdragon 8s Gen 3 chip med 12 GB RAM og hele 512 GB lagerplads.

Kameraerne har også fået en opgradering denne gang, hvor den primære linse nu er på 50 MP med OIS. Telefoto-kameret er også på 50 MP med 2x optisk zoom.

Batteriet er på 4.000 mAh med understøttelse af 45W hurtigladning. 15W trådløs opladning er også muligt.

Razr 50 – et billigere alternativ

Ønsker man et billigere alternativ til Razr 50 Ultra, er Motorola også klar med Razr 50. Kompromiserne er umiddelbart ikke voldsomt store, men eksempelvis er den ydre skærm på 3,6″ kontra 4,0 tommer i Ultra’en. Der også skruet lidt ned for ydelsen, men med en stadig kraftig Mediatek Dimensity 7300X-chip. Det primære kamera er dog stadig på 50 MP med OIS, men det sekunædre kamera er af ultra-wide typen, så man går glip af telefoto-linsen.

Batteriet i Razr 50 er dog faktisk en anelse større på 4.200 mAh, men opladningen er lidt langsommere ved 30W. Trådløs ladning ved 15W er dog stadig muligt.

Motorola Razr 50

Priser og tilgængelighed

Motorola Razr 50 Ultra får en vejledende pris på 8.999 kroner for modellen med 512 GB lager. Razr 50 koster derimod 6.790 kroner (256 GB lager).

Præcis hvornår de to telefoner lander i Danmark er ikke klart endnu, men vi opdaterer artiklen når der nyt omkring det.

Læs også: Viaplay klar med billigere abonnement med reklamer

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.