×
GadgetsTophistorie

Motorola klar med Razr 2022

Motorola har lanceret deres nyeste foldbare telefon i Danmark: Razr 2022.

Razr 2022 er efterfølgeren til 2020-modellen, hvor den blandt andet kommer med nye funktioner og en betragteligt laver pris.

Telefonen har en stor 6,7″ OLED skærm med en opdateringsfrekvens på 144Hz. Klapper man den sammen, er der et mindre 2,7 display, hvor man bla. kan se notifikationer og modtage opkald. Under hjelmen er der en Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chip, sammenkoblet med 8GB RAM.

Takket være et resdesignet hængsel, er det nu også muligt at bruge skærmen åbnet i forskellige vinkler. Skærmen kan desuden deles op i et “Flex View” hvor man kan køre flere apps på én gang.

Forbedret kamera

Kameraet har også fået en stor overhaling, hvor Motorola lover det mest avancerede kamera i en foldbar telefon.

Der primære kamera er opgraderet til 50 MP med OIS. Dette skulle give skarpere fotos, specielt i svag belysning, end tidligere. Derudover er der et 13 MP ultrawide-kamera. Selfie-kameraet er på 32 MP.

WiFi 6E og Bluetooth 5.2 er bla. understøttet, men telefonen har dog ikke en IP-rating.Mobiken skulle dog alligevel være vandafvisende ifølge Motorola. Batteriet er på 3.500 mAh med understøttelse af 30W hurtigladning.

Pris og lancering

Motorola Razr 2022 lander i butikkerne den 11. november, til en vejledende pris på 8.199 kroner for modellen med 256 GB lager.

Læs også: iPhone SE 4 afsløret på nye billeder

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.