×
GadgetsTophistorie

iPhone SE 4 afsløret på nye billeder

En række formodede billeder af iPhone SE 4, viser, at den bliver baseret på iPhone XR.

Fjerde generation af iPhone SE ser ud til at skifte væk fra fra hvad der essentielt er en iPhone 8, til en lidt større og nyere model.

Står det til en række billeder fra FrontPageTech, kommer den næste iPhone SE (4. gen.) til at ligne iPhone XR. Skærmen bliver altså væsentlig større og vokser fra små 4,7″ til 6.1″. Telefonen må dog stadig nøjes med et enkelt 12MP kamera på bagsiden.

Helt identisk med iPhone XR, ser den næste iPhone SE dog ikke til at blive, da den efter sigende ikke har Face ID. Istedet vil den være udstyret med en fingeraftrykslæser på siden af telefonen. Skærmen vil fortsat være IPS LCD og ikke OLED, som i nyere iPhones. Drivkraften siges at være en A15 Bionic chip, med understøttelse af 5G.

Det vides ikke præcist hvornår iPhone SE 4 præsenteres, men det bliver muligvis engang i 2023. Telefonen vil komme i farverne Midnight, Starlight og Product Red.


Læs også: Rygte: PS5 Pro er landet hos spiludviklere

Back to top button

Vi lever af annoncer

Hejsa kære læser. Vi kan se, at du bruger en Adblocker. Det er vi superkede af. Som et lille medie er vi afhængige af annoncekroner for at kunne levere gratis indhold til dig. Vi vil derfor bede dig om at lukke for din AdBlocker eller i det mindste give vores site lov til at vise bannere, hvis du gerne vil læse vores indhold. Med venlig hilsen iNPUT.